Uluslararası Bisiklet Turu’nu Başkan Sözlü Başlattı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Bisiklet Turu’nun ikinci etabı Adana’da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımı ile gerçekleştirildi

Uluslararası Bisiklet Turu’nu Başkan Sözlü Başlattı
  • 07 Mart 2018, Çarşamba 9:09

ADANA’DAN MERSİN’E HAREKET ETTİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Bisiklet Turu’na katıldı. Üç etaptan oluşan ve Hatay-Adana (196 km)  arasındaki birinci etabının ardından Adana-Mersin (116 km) etabının başlangıcı için Adana’dan hareket eden tur, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlangıç sürüşü ile başladı.

 

ONUR BALKAN BİRİNCİ OLDU

14 ülkeden 120 sporcunun start aldığı yarışta, 4 Türk olmak üzere 18 takım katıldı. İlk etapta birinci Timur Malieiev (Lviv  cyclingteam) olurken, 2. etapta Onur Balkan  birinci olarak Adana turunu tamamladı.

 

’KARDEŞLİĞE, HUZUR İKLİMİNE KATKI KOYSUN’’

Başkan Sözlü, turun başlamasının ardından görüş ve düşüncelerini ‘’Sporun ruhunda barış, kardeşlik vardır. Bisiklet sporu da insanların en doğal halleri ile yaptıkları bir spor. Hatay’dan Adana’ya, Adana’dan Mersin’e uzanan bu tur, temennim o ki kardeşliğe, huzur iklimine katkı koysun’’ diyerek ifade etti.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık