El Emeği Göz Nuru Eserler Bilgi Evinde Sergilendi

Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi’nde düzenlenen el işi kurslarına katılan kursiyerler, elde ettikleri eserleri sergilediler.

El Emeği Göz Nuru Eserler Bilgi Evinde Sergilendi
  • 05 Aralık 2017, Salı 12:10

Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi'nde düzenlenen el işi kurslarına katılan kursiyerler, elde ettikleri eserleri sergilediler.

Altı ay süren çalışmanın ardından hocalarından aldıkları eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. 45 kişinin katıldığı kurs süresince tecrübelerini el emeği ürünlere yansıtan kursiyerler, açılışı pastayla kutladı. Kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkürlerini ileten kursiyerler, eğitmenlerine de verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. -


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık