Ressamlardan ‘Hoşgeldin Yeni Yıl’ resim sergisi

Bursa Kent Konseyi Ressamlar Çalışma Grubu tarafından ‘Hoşgeldin Yeni Yıl’ adlı resim sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haber Ajansı Yayın Grubu

Bursa Kent Konseyi Ressamlar Çalışma Grubu tarafından bu yıl 7. kez açılan ‘Hoşgeldin Yeni Yıl’ adlı resim sergisi, Bursalı sanatseverlerle buluştu.

Tayyare Kültür Merkezi (TKM) Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi’nde hazırlanan serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı’na vekaleten Abdullah Karadağ, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Mehmet Necati Şahin ve Serap Özbay, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Ressamlar Çalışma Grubu temsilcisi Ümran Topsakal, çalışma grubu üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş adına konuşan Abdullah Karadağ, Bursa’nın kültür hayatına yön veren çalışmalar içerisinde olduklarını için Bursa Kent Konseyi gönüllülerine ve Ressamlar Çalışma Grubu üyelerine teşekkür etti.

Ressamlar Çalışma Grubu bünyesinde sanat faaliyetlerini sürdüren 48 sanatçıya ait 48 eserin yer aldığı sergi 13 Ocak’a kadar izlenime açık kalacak.