Başkan Tuna, çocuklarla buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Evleri’nde bakım desteği alan çocuklarla buluştu.

Başkan Tuna,  çocuklarla  buluştu.
  • 27 Nisan 2018, Cuma 16:36

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Evleri’nde bakım desteği alan çocuklarla buluştu.

        Başkan Tuna, Çocuk Evlerinde kalan 8 minikle birlikte Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ve yetkilileri makamında kabul etti.

ÇOCUKLAR EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNİ BAŞKAN TUNA'YA HEDİYE ETTİ

        Büyükşehir'in Çocuk Evlerinde bakım desteği alan minikler, yaptıkları el emeği, göz nuru el işlerini Başkan Tuna'ya hediye ettiler.

         Her bir hediye için çocuklara teşekkür eden Başkan Tuna, içlerinde müzikle uğraşan bir çocuğun, “sizinle daha çok görüşmeyi istiyoruz” sözleri üzerine, “Sen bir gün gitarını al gel burada program yaparız. Ayrıca sizleri evlerinizde ziyaret edeceğim ve uzun uzun görüşeceğiz” yanıtını verdi.

ÇOCUKLARLA KEYİFLİ BİR GÜN

         Çocuklarla keyifli bir gün geçiren ve bol bol şakalaşan Başkan Tuna, çocukların hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmedi.

          Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile ilk kez bir araya gelen miniklere, Başkan Tuna da kıyafet ve oyuncak hediye etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık