Aydın Karacasu Kültür Merkezi Coşkuyla Açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’la birlikte büyükşehir belediyesinin yaptırdığı Karacasu Kültür Merkezi’nin açılışını coşkuyla gerçekleştirdi

Aydın Karacasu Kültür Merkezi Coşkuyla Açıldı.
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 15:11

Sosyal belediyeciliğin yanı sıra il geneline yaydığı vizyon yatırımlarla Aydın’a çağ atlatan Çerçioğlu, Karacasu’ya otogardan sonra şimdi de kültür merkezi kazandırdı.

Karacasu Kültür Merkezi’nin açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cakurtaran, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İl Başkanı Bayram İnci, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, ilçe belediye başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ZORLUKLA İLERLEDİLER

Açılışta özellikle kadınlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Çerçioğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran, tören alanına ulaşmakta zorlandı. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yla uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Çerçioğlu, Karacasu'ya şimdiye kadar 20 milyon liralık yatırım yapıldığının altını çizdi.

'BİZE VERSİNLER YOLU HEMEN YAPALIM'

Törene, Karayolları tarafından 15 yıldır bitirilemeyen bozuk yoldan dolayı geciktiklerini söyleyen Çerçioğlu "Bize bıraksalar büyükşehir olarak hemen yaparız" diye konuştu. Büyükşehir belediyesi tarafından Karacasu ve mahallelerinde toplam 708 bin 378 metrekare yol yapıldığını söyleyen Başkan Çerçioğlu, hizmetlerin katlanarak devam edeceğini söyledi. Çerçioğlu, “Karacasu'ya temel atmaya, açılış yapmaya geliyoruz. Öyle Turist Ömer gibi gezmeye gelmiyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Karacasu ilçemize yakışır bir kültür merkezi yapacağız demiştik. Ne mutlu bize ki, bu sözümüzü de yerine getirdik" diye konuştu.

YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'nın yüzme havuzu talebine kayıtsız kalmayan başkan Çerçioğlu, yüzme havuzuyla ilgili çalışmalara en kısa sürede başlanacağına ve önümüzdeki yaza yetiştirileceğini söyledi.

Açılışta konuşan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız "Ya yolu yapın ya da yapamıyorsanız devredin büyükşehire Özlem Başkan iki ayda teslim etsin" diye konuştu. Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran "Bir şehir ismine ancak bu kadar yakışır. Aydın insanlar size CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdim" derken "Aydınlılar zeybek haricinde diz çökmez, zalime boyun eğmez, başkaldırır. Sizlere kız kardeşimi, Topuklu Efemizi verdik"  diye konuştu.

Törende Başkan Çerçioğlu, önceki dönemlerde Karacasu'nun Belediye Başkanlığını yapan Nadir Ünlü'ye teşekkür plaketi sundu.  Açılış sonrasında kültür merkezinin ilk etkinliği olan "Atatürk'ün Son Balosu" adlı oyun Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ve şehir tiyatrosu öğretmen ve öğrencileri tarafından sahnelendi. Daha sonra ise konservatuvar öğretmen ve öğrencileri tarafından "İzmir Marşı" başta olmak üzere sevilen şarkı ve marşlar seslendirildi.

2 milyon 100 bin liraya mal olan kültür merkezinin içerisinde kurs salonları, sergi salonu ve çok amaçlı salon bulunuyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık