Başkan Çerçioğlu, Atça boğa güreşlerine katıldı.

Vatandaşların güreş sevdasına Atça’da ortak olan Başkan Çerçioğlu, Topuklu Efe sloganları ve İzmir marşı ile karşılandı.

Başkan Çerçioğlu, Atça  boğa güreşlerine katıldı.
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 13:51

Vatandaşların güreş sevdasına Atça’da ortak olan Başkan Çerçioğlu, Topuklu Efe sloganları ve İzmir marşı ile karşılandı. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile birlikte güreş arenasında halkı  selamlayan Başkan Çerçioğlu’na vatandaşlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Artvin, Muğla, İzmir ve Aydın’da şampiyonlar şampiyonu toplam 64 boğa Atça Arenası’nda şampiyon olmak için boy gösterdi. Akşam saatlerine kadar süren güreşlerde gruplarında dereceye giren boğalara çeşitli hediyeler verilirken, kupa müsabakalarında rakiplerini yenen boğa sahipleri kupa ile ödüllendirildiler.

ÇERÇİOĞLU KAVAKLI PAZARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çakırbeyli  ile Tarihi Kavaklı Köy Pazarını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Çakırbeyli’ye giden Çerçioğlu daha sonra Kavaklı’ya geçti.  Vatandaşlarla birlikte köy pazarlarını gezen Çerçioğlu, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Başkan Çerçioğlu’nun Kavaklı Köy Pazarı gezmesine Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Kavaklı Mahalle Muhtarı İbrahim Karacasulu da eşlik etti.

“AYDIN HALKI ÇALIŞKANDIR”

Her zaman üretici ve çiftçinin yanında olduklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “Aydın halkı köy pazarlarını çok sevdi. Köy pazarlarımıza yoğun ilgi gösteren Aydın halkına çok teşekkür ediyorum.  Zaten Aydın halkı çalışkandır, ismi gibi Aydın insanlardır. Üreticilerimiz bu pazarda ürettiği yerel ürünleri halkımız ile buluşturuyor.  Tüm vatandaşlarımızı açtığımız köy pazarlarına davet ediyorum” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık