Diyarbakır'da öğrencilere 500 bin kitap dağıtıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar Belediyesi tarafından başlatılan "Bir Kitap Bir Dünya Projesi" kapsamında ilçedeki kütüphanelere gönderilmek üzere hazırlanan 500 bin kitabın dağıtım törenine katıldı.

Diyarbakır'da öğrencilere 500 bin kitap dağıtıldı
  • 07 Mart 2018, Çarşamba 9:36

Kayapınar Belediyesi tarafından başlatılan "Bir Kitap Bir Dünya Projesi" kapsamında ilçedeki kütüphanelere gönderilmek üzere hazırlanan 500 bin kitabın dağıtım töreni gerçekleştirildi. Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda düzenlenen kitap dağıtım törenine, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, kamu kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"Bir Kitap Bir Dünya Projesi" kapsamında ilçedeki anaokul, ilkokul, ortaokul ile liselerde yapımı tamamlanan 52 adet zenginleştirilmiş (Z) kütüphaneye 500 bin kitap törenle dağıtıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, "Milletin kaynaklarını milleti için harcayan bir anlayışla Büyükşehirden başlayarak her bir belediyemiz şüphesiz yapmakla zorunlu ve sorumlu olduğu temel hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilikte insan merkezli bir yatırım ve hizmet temelinde çok önemli hizmetler yapıyor" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık