Başkan Kafaoğlu Kepsut’taydı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kepsut ilçesindeydi.

Başkan Kafaoğlu Kepsut’taydı
  • 02 Şubat 2018, Cuma 11:51

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kepsut ilçesindeydi. İlk olarak Kepsut ilçesinde sabah namazını eda eden Başkan Kafaoğlu beraberinde Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Subaşı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Fahri Konuk, Ekrem Pehlivan, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Mekin Tüzün, Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şen ile birlikte Kepsut Pazar yerini gezerek esnaflara hayırlı işler dilediler, Pazar yerinde şükür duasına katıldılar. Vatandaşlara çorba ikramında bulunan Başkan Kafaoğlu daha sonra ilçe esnafını gezdi, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden Mehmetçiklere destek için Türk Bayrağı dağıttı, vatandaşlarla hasbihal etti. Kafaoğlu ardından Kepsut Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı’yı ziyaret eden Kafaoğlu ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlara hitap eden Başkan Kafaoğlu “İlçedeki sorunları ve sıkıntıları biliyoruz. El birliği ile sorunları çözeceğiz. 2018 yılını asfalt yılı ilan ettik, asfaltsız yolunuz, susuz mahalleniz kalmayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak kısa süre içerisinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Göreve gelir gelmez vatandaşa dokunduk, vatandaşın taleplerini yerine getirdik. Suda yaptığımız indirimler örnek oldu. Vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalar yürüteceğiz. Siz muhtarları önemsiyoruz, sizlerin taleplerini de bir bir yerine getireceğiz. Allah Afrin’de sınır güvenliği için mücadele veren Mehmetçiklerimizi muzaffer kılsın. Dualarımız onlar için” dedi.

Kafaoğlu son olarak düğün salonu, atıksu arıtma tesisi ve kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu, Dereli Vefa Evini ziyaret etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık