Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda 5 bin kişilik iftar.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftar programı Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda  5 bin kişilik iftar.
  • 30 Kasım -1, Pazartesi 0:00

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftar programı önceki akşam Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 5.000 kişinin katıldığı iftar programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti eski milletvekili İsmail Özgün Daire Başkanları ile birlikte Edremitliler katıldı.

Çocuklara yönelik Jonglör ve sihirbaz gösterileri ile başlayan iftar programı kuran tilaveti ile devam etti. Oruçların açılmasının ardından, Edremitliler’e seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, “20 ilçemizde kurduğumuz iftar sofralarında hemşerilerimizle birlikte iftar yapmanın, ekmeğimizi, yemeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizler için oldukça mutluluk verici bir durum. Belediyecilik demek, asfalt dökmek, taş döşemek, altyapı yapmak demek değildir. Halkla beraber olmak, onlara dokunmak gerekiyor. Biz bunu göreve geldiğimiz ilk günden bu yana özenle yapmaya çalışıyoruz. Bir yandan hizmetlerimizi sürdürüyoruz, diğer yandan halkımızın dertlerinle dertlenip, onların isteklerine cevap vermeye gayret gösteriyoruz. Bu sayede ilçelerimizi tekrar tekrar ziyaret ederek sorunları yerinde görüyor, anında müdahale edebiliyoruz” şeklinde konuştu.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık