Başkan Ercengiz, Tuğçe için çalışma başlattı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çiftin evini ziyaret ederek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Başkan Ercengiz, Tuğçe için çalışma başlattı
  • 08 Aralık 2017, Cuma 16:43

“Zahide İle Yetiş Hayata” Programına katılan Tuğçe ve Muhammed çiftinin talebine duyarsız kalmayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çiftin evini ziyaret ederek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Show TV’de yayınlanan ‘Zahide ile Yetiş Hayata’ adlı programı hazırlayıp sunan Zahide Yetiş’in programına cam kemik hastası Tuğçe Özev ve Muhammed Tekin konuk olmuş evlerinin bakım ve onarımı için destek istemişti. Tuğçe ve Muhammed’in yardım isteğine duyarsız kalmayan Başkan Ercengiz, programa telefon ile bağlanarak gerekli çalışmanın yapacaklarının sözünü vermişti.

Sözünü tutan Başkan Ercengiz, Emine Tuğçe’nin Bucak’ta bulunan evini ziyaret etti. Tuğçe’nin annesi Nuray, babası Muhammed ile görüşen Başkan Ercengiz, gerekli çalışmaların kısa süre içerinde başlayacağını söyledi. Ziyarette evi inceleyen Başkan Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gerekli incelemeyi yaptığını, Tuğçe ve Muhammed’in yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için gerekli çalışmayı kısa süre içinde yapacaklarını ifade etti. Tuğçe ve Muhammed’e destek olmak isteyen vatandaşların kendilerine ulaştıklarını belirten Başkan Ercengiz, “Tuğçe ve Muhammet unutulan değerlerimizi bize tekrar hatırlattı. Tuğçe ve Muhammed’e yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bize ulaşıyor. Katkı koymak istiyorlar. Vatandaşlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Özev ailesi desteklerinden ve ziyaretinden dolayı Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık