Başkan Ercengiz’den İŞKUR çalışanlarına müjde

ŞKUR aracılığı ile Burdur Belediyesi’nde 6 ay çalışan ve sözleşmeleri biten işçilerle veda için buluşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sözleşmelerinin 3 ay daha uzatıldığı müjdesini verdi.

Başkan Ercengiz’den İŞKUR çalışanlarına müjde
  • 08 Aralık 2017, Cuma 14:18

İŞKUR aracılığı ile Burdur Belediyesi’nde 6 ay çalışan ve sözleşmeleri biten işçilerle veda için buluşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sözleşmelerinin 3 ay daha uzatıldığı müjdesini verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İŞKUR aracılığı ile Burdur Belediyesi’nde 6 ay çalışan ve sözleşmeleri biten 89 işçiyle veda için bir araya geldi. Burdur Belediyesi Hizmet Kampüsünde işçilerle bir araya gelen Başkan Ercengiz, işçilere verdikleri emek için teşekkür etti. İşçilere müjde veren Başkan Ercengiz, “İş-Kur aracılığı ile 6 aydır bizimle birlikte çalışan emekçilerimize veda etmek için bir araya gelmiştik. Taleplerimizi ilettik, taleplerimize milletvekillerimiz destek verdi. Çalışma süresi 3 ay daha uzatıldı. Sizden istediğimiz bu şehre katkı koymanız. Emeğinize saygı duyuyoruz. 3 ay daha birlikteyiz hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından işçilere baklava ikram edildi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık