Almanya, Bursa ile işbirliği arayışında

Almanya’dan Bursa’ya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden iş insanları ve girişimciler, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesini istediklerini söyledi.

Almanya, Bursa ile işbirliği arayışında
  • 11 Mayıs 2018, Cuma 11:54


Almanya’dan Bursa’ya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden iş insanları ve girişimciler, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesini istediklerini söyledi.

 Almanya’dan gelen girişimciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, Bursa ile ticari ilişkilerin geliştirilmesi talebinde bulundu.

Almanya’nın Darmstadt bölgesinden Bursa’ya gelen iş insanları ve girişimciler, kent dinamikleriyle görüşmeleri kapsamında Başkan Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkan Aktaş, Tarihi Belediye Binası Meclis Salonu’nda bir araya geldiği konuklarına şehri tanıttı. Bursa’dan çok sayıda vatandaşın yakınlarının Almanya’da yaşadığına değinen Başkan Aktaş, iki ülke arasındaki diyaloğun yoğun olduğunu, iyi ilişkilerin mutlaka geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Alman gruba eşlik eden Almanya MÜSİAD Derneği üyeleri ise kendin ticaret potansiyelini iyi bildiklerini belirterek, ülkeler arası ticari ilişkilerin daha da artması için neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

Başkan Aktaş’ı ziyarette heyete, Bursa Almanya Fahri Konsolosu Sibel Cura Ölçüoğlu da eşlik etti. Aktaş, ağırlamanın sonunda konuklarına yerel motifler taşıyan hediyeler verdi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık