Büyükşehir'in satranççıları Bursa'yı temsil edecek

Bursa Büyükşehir Belediyespor satranç takımı, ‘Küçükler ve Yıldızlar Bursa İl Birinciliği’ maçlarında takım halinde 2 birincilik ve 1 ikincilik kupası alarak, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil etme hakkını kazandı.

Büyükşehir'in satranççıları Bursa'yı temsil edecek
  • 10 Mayıs 2018, Perşembe 10:13


Büyükşehir’in satranççıları Bursa’yı temsil edecek

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyespor satranç takımı, ‘Küçükler ve Yıldızlar Bursa İl Birinciliği’ maçlarında takım halinde 2 birincilik ve 1 ikincilik kupası alarak, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil etme hakkını kazandı.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 24-25 Mart’ta başlayan ve 5-6 Mayıs tarihlerinde Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde yapılan final maçlarıyla son bulan satranç şampiyonasına katılan Büyükşehir Belediyespor, ‘Küçükler’ ve ‘Kızlar’ kategorilerinde oynadığı tüm maçları alarak kupanın sahibi oldu. ‘Yıldızlar’ kategorisinde son ana kadar şampiyonluk iddiasını sürdüren Büyükşehir Belediyespor, averajla kürsünün ikinci basamağında kaldı.

Alt yapıya verdiği önemin meyvelerini bu şampiyonada toplayan yeşi-beyazlılar, elde ettiği 3 derece ile 4-10 Haziran tarihlerinde Çorum’da düzenlenecek Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’na katılarak Bursa’yı temsil edecek.


 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık