Çanakkale Belediyesi'nden Troia Yılı Vurgusu.

Fuarda B salonu A312'de yer alan Çanakkale Belediyesi standında Çanakkale’nin marka ürünlerinden, doğasına ve kültürel mirasına kadar bütün değerleri tanıtıldı.

Çanakkale Belediyesi'nden Troia Yılı Vurgusu.
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 0:00

Dünya ve ülke turizminin önemli aktörlerini ağırlayan 11. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, 7 Aralık 2017 Perşembe günü başladı.

Çanakkale’nin doğal güzelliklerinin yanı sıra kültürel mirasının da tanıtıldığı fuara Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Çanakkaleli turizmcilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım gösterdi. Fuarda B salonu A312'de yer alan Çanakkale Belediyesi standında Çanakkale’nin marka ürünlerinden, doğasına ve kültürel mirasına kadar bütün değerleri tanıtıldı. Çanakkale Belediyesi, Troia Antik Kenti’nin UNESCO tarafından Dünya Miras Listesine alınışının 20. yılı dolayısı ile 2018 yılının Troia Yılı olarak ilan edilmesi nedeni ile Troia Antik Kentini İzmir Fuarına taşıyarak, antik kent hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Fuar katılımcılarından yoğun ilgi gören belediye standını Vali Orhan Tavlı ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, standa gelen katılımcılar ile sohbet ederek, 2018’de herkesi Troia’nın eşsiz güzelliklerini görmeye, Çanakkale’ye davet etti. Çanakkale hakkında Belediye standında yer alan zengin tanıtım materyalleri ile kent tanıtımına yapılan katkının yanı sıra, Çanakkale Belediyesinin çalışmaları hakkında da fuara katılanlara bilgiler sunuldu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık