Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nden farkındalık etkinliği

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Buhara Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ortaklaşa farkındalık etkinliği düzenledi.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nden farkındalık etkinliği
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 23:58

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Buhara Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ortaklaşa farkındalık etkinliği düzenledi.

Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Koordinatörü Zehra Betül Özseçer, Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Tülay Yıldıran, kurs öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri kursiyerleri engellerin birlikte daha kolay aşılacağını göstermek için Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile birlikte pasta, kurabiye yaptı.

Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Tülay Yıldıran yaptığı konuşmada, Buhara Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Engelli Eğitim Merkezi olarak aynı çatı altında bulunuyoruz. Birbirimizi daha iyi tanımamız ve engelli öğrencilerimizin el becerilerine de destek olmak için birlikte pasta yaptık. Bu farkındalık etkinliği bizim için güzel bir başlangıç oldu diğer kurslarımızda da böyle çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
Engelli öğrencilerimiz yaptıkları pasta ve kurabiyelerle çok mutlu oldular diyen Buhara Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Sorumlusu Gül Elmas, engelli öğrencilerimiz kendi elleri ile yaptıkları kurabiyeleri pişirerek yemenin mutluluğunu yaşadı. Bizlere gönüllerini açtığı için Yiyecek İçecek Hizmetleri Kurs Öğretmeni Adife Kanar ve kursiyerlerine teşekkür ediyorum dedi.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Kurs Öğretmeni Adife Kanar ise 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Yiyecek İçecek Hizmetleri Kursu olarak Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine yönelik farkındalık programı düzenledik. Yaptığımız program sonucunda öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Onların mutlu olması bizleri de çok mutlu etti. Bu tür programlarımızı artırarak devam ettireceğiz dedi.

Program sonunda Yiyecek İçecek Hizmetleri Kurs Öğretmeni Adife Kanar ve pasta kursiyerleri tarafından hazırlanan kek, kurabiye ve pastaları Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine ikram etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık