Geleceğin Futbolcuları Mudanya'da yetişiyor

Mudanya Belediyesi tarafından Yörükyenicesi Mahallesi’ne yapılan halı sahada bu yaz tatilinde geleceğin futbolcuları yetişecek.

Geleceğin Futbolcuları Mudanya'da yetişiyor
  • 19 Haziran 2018, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından Yörükyenicesi Mahallesi’ne yapılan halı sahada bu yaz tatilinde geleceğin futbolcuları yetişecek. 7-12 yaş arası 50 çocuğun sporla buluşmasını sağlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz spor okulunun startını çocuklarla birlikte verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yaz tatilinde de kapsamlı bir yaz spor okulu programı hazırlayan Mudanya Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukları sporla buluşturmaya devam ediyor. Mudanya Belediyesi tarafından Yörükyenicesi Mahallesi’ne yapılan halı sahada bu yaz tatilinde geleceğin futbolcuları yetişecek. Yörükyenicesi Mahallesi’nde 50 çocuk, ücret ödemeden hem step yapacak hem de futbolun inceliklerini öğrenecek. 17 Ağustos tarihine kadar haftada iki gün 7-12 yaş arası çocuklara verilecek olan eğitimlerin başlangıç töreni, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından yapıldı.  Törende konuşan Başkan Hayri Türkyılmaz, toplumun her kesimine eğitimi, kültür ve sanatı, sporu ulaşılabilir kıldıklarını hatırlatarak, “Geleceğin aydınlık bireyleri çocukların fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak, onları farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak boş zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere her yaş grubundan tüm hemşehrilerimiz için farklı spor dallarında kentimizin sahip olduğu tesislerin sayısını artırırken, bu tesislerin kullanılabilmesi için de çocuklarımızı sportif aktivitelerle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık