Mudanya Belediyesi kursiyerlerinin emeği sergiyle taçlandı

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri, Tahir Paşa Konağı’nda beğeniye sunuldu.

Mudanya Belediyesi  kursiyerlerinin emeği  sergiyle taçlandı
  • 23 Mayıs 2018, Çarşamba 10:18

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri, Tahir Paşa Konağı’nda beğeniye sunuldu. Serginin açılışını yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalıları sanatla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyesi yıl sonu karma sergisinin ikincisi Tahir Paşa Konağı’nda açıldı. 140 kursiyerin resim, nakış, filografi çalışmalarının bulunduğu serginin açılışını, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bahçuvancı, Gençlik Kolları Başkanı Seda Bozdağ Güzelkaya, kursiyerler ve davetliler yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Türkyılmaz, emeği geçenlere teşekkür ederken, Mudanya Belediyesi eğitmenlerine plaket verdi. Açılışta konuşan Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın var olan kültürel değerlerini sanatla buluşturmaya devam edeceklerini belirterek, “Mudanya nasıl ki Barışın ve Kardeşliğin Başkenti olarak anılıyorsa, Cumhuriyet değerlerinin özgürce yaşandığı, kültür ve sanatın değer gördüğü bir kent oldu. Gece gündüz tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte güzelliklerle anılan Mudanya’yı yarattık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Daha uzun yıllar hep birlikte çalışarak, geleceğin Mudanya’sını birlikte şekillendireceğiz” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık