Büyükşehir Belediyesi öğrencilere bisiklet hediye etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan dezavantajlı ve başarılı 51 öğrenciye bisiklet hediye etti

Büyükşehir Belediyesi öğrencilere bisiklet hediye etti
  • 10 Aralık 2017, Pazar 14:06

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan dezavantajlı ve başarılı 51 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan dezavantajlı ve başarılı 51 öğrenciye bisiklet hediye etti. Bisikletleri öğrencilere Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla Hanımefendi dağıttı. Hanımefendi Atilla’ya Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Ayşe Handan Eker de eşlik etti.

 

Bağlar İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenciler ile bir araya gelen Hanımefendi Atilla, öğrencilerle tek tek görüşerek sohbet etti. Öğrencilere başarılar dileyen Hanımefendi Atilla, önceden belirlenen 51 öğrenciye bisikletleri dağıttı. Okulda öğrenci velileri ile de görüşen Hanımefendi Atilla, sorun ve taleplerini dinledi. Ardından okul yönetimi ile görüşen Hanımefendi Atilla, çocukların eğitim durumlarıyla ilgili bilgi aldı. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık