Başkan Yanılmaz,İlim ve Hayra Hizmet Vakfı'nı ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kültürel, sosyal ve manevi anlamda topluma ve gelecek nesillere destek olmak amacıyla faaliyet gösteren 'Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı'nı ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz,İlim ve Hayra Hizmet Vakfı'nı ziyaret etti.
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:04

Ziyarette Başkan Yanılmaz'ı Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Biçerer ve vakıf üyeleri karşıladı. 

Samimi ve dostane geçen ziyarette bir konuşma yapan  Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanı Zülfü Biçerer, Başkan Yanılmaz'a gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu:

"Ülkemizde daha iyi bir eğitimi nasıl yapabiliriz, bu anlamda ihtiyaçlarımız nelerdir bir araya gelerek bu konularda istişarelerde bulunuyoruz. Fiziki anlamda ihtiyaç duyduğumuz araç ve gereçleri belediyemize müracaat ederek temin ediyoruz. Sağ olsunlar bu konuda her zaman desteklerini hissettiğimiz Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. bizler çocuklarımız ve geleceğimiz için bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz."

BAŞKAN YANILMAZ: "BİZİM ŞEHRİMİZ MEDENİYET ŞEHRİDİR"

Elazığ'ın ilim, bilim ve kültür-sanat anlamında köklü bir yapıya sahip olduğunu vurgulayanBaşkan Yanılmaz, özellikle eğitim alanında çok aşamalar kat ettiğini söyledi. İmam Hatip Okullarının ülkemizdeki  eğitim kalitesini önemli oranda artırdığını kaydeden Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Son üç buçuk yılda Elazığ da okullarla ilgili çok önemli çalışmalar yaptık.135 okula çeşitli konularda yardımlar sağlamışız. 2018 yılı için Elazığ'ın kültürüne, sanatına ve medeniyetine katkı sağlayacak büyük organizasyonlar yapacağız. Okullarda bu programlarımızın önemli bir ayağıdır. 2014'ten bugüne  belediye olarak 636 kültür etkinliği gerçekleştirdik. Şimdiki hedefimiz ise bu rakamı sadece 2018 yılı içerisinde gerçekleştirmek. Çünkü bizim şehrimiz eğitim, kültür ve medeniyet şehridir. Bizler çok kadim bir medeniyete sahibiz ve bu kültürü yeniden canlandırmalıyız. Bugünümüzün hamurunu yoğuran çok değerli büyüklerimiz var,Alimlerimiz ve evliyalarımız var. Onları yok sayarak Elazığ'ı idare edemeyiz. Bu şehirden kopmamak için evlatlarımızı ve yeni nesilleri bu medeniyetle, bu kültürle yetiştirmeliyiz. Onlarında bu kültürü özümsemelerine yardımcı olmalıyız."


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık