Kavacık muhtarından Büyükerşen'e teşekkür plaketi.

Mahallesi Muhtarı Veli Oflaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e mahalleyi içme suyuna kavuşturduğu ve yol çalışmaları için minnettarlığını belirterek, ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.

Kavacık muhtarından Büyükerşen'e teşekkür plaketi.
  • 15 Aralık 2017, Cuma 22:38

epebaşı ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi Muhtarı Veli Oflaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e mahalleyi içme suyuna kavuşturduğu ve yol çalışmaları için minnettarlığını belirterek, ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.

Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ’nin çalışmaları sonucu içme suyuna kavuşan Kavacık Mahallesi Muhtarı Veli Oflaz, Başkan Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Eskişehir’e 18 km uzaklıkta bulunan 120 haneli Kavacık Mahallesi içme suyuna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Mahalle muhtarı Veli Oflaz, Başkan Büyükerşen’e yıllardır süren çilelerine son verdiği için mahallede yaşayanlar adına teşekkürlerini sundu. Tamamlanmak üzere olan mahallenin yolu için yürütülen çalışmaların kış koşulları nedeniyle baharda tamamlanacağını belirten muhtar Veli Oflaz, “Sayın Başkanım size ve Büyükşehir çalışanlarına bizi mutlu ettiğiniz için minnet borçluyuz” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükerşen kendisine verilen ‘Teşekkür Plaketi’ için muhtar Veli Oflaz’a ve Kavacık halkına teşekkür ederek, “Keşke elimizde gerekli bütçe ve ekipman olsa da, tüm mahallerimize hizmetlerimizi götürebilsek” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık