İBB Akademi Kupası Şampiyonu Galatasaray Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 12 Yaş Altı akademi futbolcularına yönelik düzenlediği İBB Akademi Kupası sona erdi. Portekiz'in Porto U12 Futbol Takımı’nın da yer aldığı turnuvanın şampiyonu Galatasaray U-12 Futbol takımı oldu.

İBB Akademi Kupası Şampiyonu Galatasaray Oldu
  • 09 Mayıs 2018, Çarşamba 19:10

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün İBB Bayrampaşa Stadı’nda düzenlediği turnuvaya 8 takım katıldı. İBB Futbol Akademi Kampı final programı kapsamında İstanbul’a gelen Porto 12 Yaş Altı Futbol Takımı ile birlikte İBB Futbol Akademi Karma Takımı, Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Erokspor İBB Kupası’nın sahibi olmak için kıyasıya mücadele etti.

Turnuva için iki ayrı grup oluşturuldu. Büyük heyecana sahne olan grup maçlarının finalinde Galatasaray ve Beşiktaş karşılaştı. Normal süresi ve uzatma dakikaları berabere tamamlanan maç penaltılara gitti. Penaltılarda galip gelen Galatasaray turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Portekiz'den gelen konuk ekiple karşılaşan Fenerbahçe rakibini 3-0'lık skorla yenerek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. İBB Akademi Kupası mücadelesi turnuvayı ilk üç sırada tamamlayan ekiplere kupa ve madalyalarının verilmesinin ardından sona erdi.

 

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık