Başkan Toçoğlu, 'Yeni Türkiye’nin mimarı kadınlar olacak'

Adapazarı İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresine katılan Başkan Toçoğlu, “Önümüzde önemli bir seçim süreci var. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği yeni Türkiye’yi inşallah kadınlarımızla beraber inşa edeceğiz” dedi

Başkan Toçoğlu, 'Yeni Türkiye’nin mimarı kadınlar olacak'
  • 17 Şubat 2018, Cumartesi 23:12

Adapazarı İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresine katılan Başkan Toçoğlu, “Önümüzde önemli bir seçim süreci var. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği yeni Türkiye’yi inşallah kadınlarımızla beraber inşa edeceğiz” derken; İl Başkanı Kılıç, “11 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek İl Kongresi’ne tüm kadın kolları üyelerini davet ediyorum” dedi. Hatipoğlu ise kongrelerini büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresine katıldı. Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleşen kongrede AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Durmak yok yola devam
Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, “AK Parti siyasetinin en önemli gücü kadın kolları olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni dönemde de faaliyetlerimize aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Biz kadınlar tarih boyunca istikbal mücadelemizde sorumluluk almaktan çekinmeyerek önemli vazifeler üstlendik. Bugünde Türkiye’nin demokrasi ve kalkınmasına desteğe devam ediyoruz. Durmak yok kutlu yürüyüşe devam” dedi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları’nı tebrik etti.

Siyasetin öznesi kadınlar
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “3. Olağan Kongre’nin hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kadın kollarımız siyasetin öznesi olarak ülkemizdeki güzel hizmetlerin yapılmasında önemli katkılar sağlamıştır. Tüm kadın kolları yetkililerimizi tebrik ediyorum” derken; İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “16 ilçemizde aynı coşkuyla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bu gece Hatay’a gidip Mehmetçiğimize selamlarınızı ileteceğiz, hediyelerimizi ileteceğiz. Rabbim Mehmetçiğimize güç kuvvet versin” dedi.

Yenilenme ve yeniden yola çıkma
Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmalarına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Bizim kongrelerimiz bir yenilenme ve yeniden yola çıkma buluşmalarıdır. Kongrelerimiz bayram havasında, kardeşlik içerisinde tamamlanıyor. Önümüzde önemli bir seçim süreci var. Hep beraber çok çalışacağız. Her seçimde olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimizden güçlü bir destek sunacağız. Allah’ın izniyle 2019 seçimlerini başarıyla tamamlayacak, ülkemize, milletimize, şehirlerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği yeni Türkiye’yi inşallah kadınlarımızla beraber inşa edeceğiz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın” ifadelerini kullandı.

Hak ve hakikat için
AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “Kongremiz hayırlı olsun. Bu coşku Adapazarı’nın 2019’a hazır olduğunu gösteriyor. Cumhurbaşkanuımız siyasette kadının nesne değil, özne olduğunu söylüyor. Tüm şehirlerde inanç var. Kadınların enerjisi ve varlığı ülkemiz için çok önemli. Bizler hak ve hakikat için buradayız. İnşallah bundan sonraki süreçte de en iyisi olacak. Dünyada böyle bir kadın örgütlenmesi yok. Enerjiniz bol olsun. Bugüne kadar teşkilatlarda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alacak tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

2019’u başarıyla tamamlayacağız
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Kadın kollarımızın kongrelerinde ciddi manada sevgi var. 16 yıllık süreçte kadın kollarımızın hizmetleri ve hizmet çıtası çok yükseğe çıktı. Hangi eylem olursa olsun eğer arkasında kadınlar yoksa uzun süreli başarılı olmak söz konusu olmaz. Bugün Dünyanın gündemini Cumhurbaşkanımız belirliyor. Biz böyle bir genel başkanla çalışıyoruz. Bu durum insana mutluluk ve gurur veriyor. Hamdolsun her seçimden başarıyla çıktık. Allah’ın izniyle 2019’u da başarıyla tamamlayacağız. Son ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Tüm kadınlarımızı 11 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek İl Kongremize de bekliyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” diye konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık