Kursiyerlerden muhteşem Yıl Sonu Konseri

Düzenlenen gece ile Piyano, gitar, bağlama, keman, flüt atölyelerine katılan 120 kursiyer Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde Yıl Sonu Konseri verdi. 

Kursiyerlerden muhteşem Yıl Sonu Konseri
  • 15 Mayıs 2018, Salı 17:38
Nilüfer Belediyesi’nin Müzik Eğitim Çalışmalarına katılan kursiyerler Uğur Mumcu Sahnesi’nde unutulmaz bir konser verdi. Yeteneklerini sergileyen kursiyerler ayakta alkışlandı.
 

Nilüfer Belediyesi’nin 2001 yılında başlattığı ve her yıl geniş giderek artan bir ilgiyle devam eden Müzik Eğitim Çalışmaları’na katılan kursiyerler, sezonu düzenlenen gece ile kapattı. Piyano, gitar, bağlama, keman, flüt atölyelerine katılan 120 kursiyer Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde Yıl Sonu Konseri verdi. Mete Güroğlu’nun Fazıl Say’ın Kumru adlı eseri piyanoda seslendirmesiyle başlayan Yıl Sonu Konseri’ni, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ve çok sayıda sanatsever izledi.

 

Gitar Topluluğu, Sebastian Yradier’in La Paloma adlı eseriyle sahne alırken, Bağlama Topluluğu da Beyaz Giyme adlı eseri seslendirdi. Yerli ve yabancı çok sayıda eserin yer aldığı Yıl Sonu Konseri’nde Yaylı Orkestrası da John Newton’un Amazing Grace adlı eserini büyük bir başarıyla çaldı. Gecenin sonunda Flüt Topluluğu W.A Mozart’ın Lacrimosa eseriyle sahneye çıkarak izleyiciden büyük alkış aldı.

 

Konserin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına kursiyerleri ve eğitmenleri kutladılar. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık