MUDANYA BELEDİYESİ TAŞERON PERSONELİ BELEDİYE ÇATISI ALTINA ALDI

Mudanya Belediyesi, 696 sayılı KHK ile İlgili tüm prosedürleri yerine getirerek, taşeron personeli belediye çatısı altına aldı.

MUDANYA BELEDİYESİ TAŞERON PERSONELİ BELEDİYE ÇATISI ALTINA ALDI
  • 01 Nisan 2018, Pazar 22:02

Türkiye’nin örnek alınan belediyelerinden biri olan Mudanya Belediyesi, 696 sayılı KHK ile İlgili tüm prosedürleri yerine getirerek, taşeron personeli belediye çatısı altına aldı. Mudanya'ya hizmet noktasında emek veren tüm personele teşekkür eden Başkan Türkyılmaz, “Çalışanlarımızın gayreti ve emeği, hemşerilerimin de katılımıyla yarınların Mudanya’sını hep beraber şekillendireceğiz” dedi.

Mudanya Belediyesi; taşeron şirket işçilerinin belediye şirketlerine geçirilmesini düzenleyen 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği tüm prosedürleri yerine getirdi. MUD- BEL Personel A.Ş. adlı şirketin kuruluşunu tamamlanırken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. 1 Nisan 2018 itibari ile taşeron olarak çalışan personelin belediye şirketi altında çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, tüm personele hayırlı olması dileklerinde bulundu. “Benim büyük ailem” dediği belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, yeni dönemle alakalı bilgilendirme yapan Başkan Türkyılmaz, görevde olduğu 4 yıllık süreci de değerlendirdi. Mudanya'ya hizmet noktasında emek veren tüm personele teşekkür eden Başkan Türkyılmaz, “Büyük özveriyle çalışıp  geçmiş dönemin tahribatını atlatarak tertemiz bir belediyeyi Mudanyalı hemşerilerimle buluşturdunuz. 4 yıl içinde öylesine güzel işler yaptık ki… Çalışanların ücretini dahi veremez denilen bir süreçten bütçesini üçe katlayan, hiçbir zaman çalışanlarının maaşlarını geciktirmemiş, hizmet aldığı tüm kurumların parasını günü gününe ödemiş bir belediyeye imza attık. Bunu hep birlikte başardık. Mudanya sevdamız vardı. Mudanya Belediyesi’nin bütün karanlıklarını ortadan kaldırdık. Gece gündüz çalışarak bütün zorlukları aştık. Mudanyalıların haklarını kuruşuna kadar koruduk. Kimseye yedirmedik, yiyenlerden hesap sorduk. Kamuya ait gelirleri kayıt altına alarak Mudanya’mızın bütçesine katkı sağladık. Çok önemli bir ilk dönemin son yılına girdik. Ne söz verdiysek bu güne kadar yaptık. Doğrudan asla şaşmadık” dedi.

“BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

KHK gereği taşeron personelini kendi şirketinin bünyesine geçirerek süreci sorunsuz tamamlayan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını da dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Bakanlar Kurulu kararı geldi, şirketimizin kuruluşu tamamlandı. Bütün taşeron çalışanlarımız belediyemizin şirketine geçmiş oluyor. İlk tamamlayan belediyelerden biriyiz. Bu belediye kocaman bir aile. Ata’mız ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ diyor. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biriyiz. Mudanya bu güne kadar görmediği hizmetler görmeye başladı. Kimse yandaş yapılmadı çünkü bizim anlayışımızda yandaş yok paydaş var. Çalışanlarımızın gayreti ve emeği, hemşerilerimin de katılımıyla yarınların Mudanya’sını hep beraber şekillendireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık