Belediye Haberleri artık milyonlara ulaşıyor

Türkiye genelinde yer alan 1398 belediye çalışmalarını geniş kitlelere ulaştırma noktasında konumlanan proje, Türkiye'de toplam 3 milyon mobil kullanıcının telefon ve tabletlerinde yer “BUNDLE” ve “NABIZ” uygulamalarından da haber geçmeye başladı. .

Belediye Haberleri  artık milyonlara ulaşıyor
  • 19 Şubat 2018, Pazartesi 11:28

Haber Ajansı Yayın Grubu bünyesinde yer alan Belediyeler Haber Platformu, yeni iş birliktelikleriyle hamlelerine devam ediyor.

Türkiye çapındki 1.398 belediyenin icraat, hizmet ve etkinliklerinin tek ekrandan takip edilebilmesi hedefiyle yola çıkan projede 1 yıl önce başlayan çalışmalar tamamlandı ve yayıncılıkta son aşamaya gelindi. Masaüstü  bilgisayarlara ilave olarak artık tüm Türkiye'de yer alan belediyelerin haberleri, parti bazında, il bazında, belediye bazında mobil uygulamalar ve mobil web üzerinden m.belediyehaberleri.com.tr adresinden okunabiliyor.

Türkiye genelinde yer alan 1398 belediye çalışmalarını geniş kitlelere ulaştırma noktasında konumlanan proje, Türkiye'de toplam 3 milyon mobil kullanıcının telefon ve tabletlerinde yer “BUNDLE” ve “NABIZ” uygulamalarından da haber geçmeye başladı. .

Bundle ve Nabız uygulamalarında belediyeler noktasında tek haber kaynağı olan proje, test yayını sürecinde dahi büyük ilgi gördü ve görmeye de devam ediyor.

Haber Ajansı Yayınlar Danışmanı Tayfun Çavuşoğlu, Türkiye geneline yayılmış 1.398 belediye'nin tek bir ekrandan takip edilmesine olanak veren projenin, belediyelerin icraatlarını, etkinliklerini ve projelerinin sadece kendi bölgelerinde kalmayıp, bu platform sayesinde ülke genelinde bilinirliğini artırdığını söyledi. .

Projenin sadece haber içermediğini 1398 belediyenin başkanlarının biyografilerini, 26.000 meclis üyesinin biyografilerini, belediyelerde yönetim birimlerinde çalışan 30.000 den fazla çalışanın biyografilerini içerdiğini belirten Çavuşoğlu, ayrıca 1.398 belediyenin rehber sayfasının da sisteme kayıtlı olduğunu, bu rehberde belediyelerin tarihçeleri iletişim bilgileri, sosyal medya hesapları ve mobil uygulamalarının görülebildiğini belirtti.

Proje kapsamında yer alan Belediye Arama Motoru ile 1.398 belediyeden, aranılan belediye kolayca bulunabiliyor. Tüm belediyelerin platformda sadece kendi haberlerinin olduğu belediye sayfası da bulunuyor. Platforma girilen her haber, ilgili belediyeye puan kazandırıyor. Belediyelerinin ürettikleri hizmetlerin kamuya yansıtılmasından

yola çıkan proje, belediyelerin icraatları yansıması olan haberler üzerinden otomatik olarak başarı karnesi çıkarıyor. Belediyeler, sistemdeki haberlerinin sayısına göre, bronz, silver, gold rozetlerle ödüllendiriliyor.

Platformda, belediye hizmetlerinin bölgelerinde yaşayanlar tarafından değerlendirilmesi noktasında 1.398 belediye anketi de mevcut. Aylık değişken olan anket sayesinde belediyelerinin vatandaşlar gözündeki başarı durumundaki değişimlerin ortaya çıkarılıp kamuoyunun bilgilenmesi hedefleniyor.

Haber Ajansı Yayınlar Danışmanı Tayfun Çavuşoğlu, çalışmaları süren diğer projelerin de Kısa vadede devreye girmesiyle habercilik ağlarının daha da güçleneceğini, yerel haberleri çok daha fazla dikkat çekecek bir noktaya taşıyacaklarını belirtti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık