Minik Öğrencilerden İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Etkinliği

10-17 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Bal Peteği Anaokulu’nda yapılan programa, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Alb. Tekin Aktemur, İl Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Aslanoğlu, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Minik Öğrencilerden İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Etkinliği
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 17:39

10-17 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Bal Peteği Anaokulu’nda yapılan programa, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş,  İl Jandarma Komutanı Alb. Tekin Aktemur, İl Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Aslanoğlu,  veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

            10-17 Aralık Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı`mızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Bal Peteği Anaokulu Müdiresi Sümeyye Anuk İşlek tarafından yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel yaptığı konuşmada:

           “Öğrenci başarısı için, anne-baba, öğrenci ve öğretmenlerin birlikte hareket etmesi çok önemli, çünkü geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır. Devletimiz engeli olan, yetim-öksüz çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımızın yanındadır. Burada çocukları anne-babadan daha çok gören, onlara çok önem veren ve onlarla daha fazla zaman geçiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunar, çok teşekkür ederim. “dedi.

            Konuşmaların ardından Bal Peteği Anaokulu ile Şehit Nurgül Bayram Aladağ İlkokulu öğrencileri tarafından sergilenen oratoryo gösterileri,  okunan şiirler ve oynanan halk oyunları katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

           Resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra program sona erdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık