Başkan Türkyılmaz koltuğu dünya çocuklarına bıraktı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, Mudanya’ya gelen dünya çocuklarını ağırladı.

Başkan Türkyılmaz  koltuğu dünya çocuklarına bıraktı
  • 18 Nisan 2018, Çarşamba 9:34

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, Mudanya’ya gelen dünya çocuklarını ağırladı. Başkan Türkyılmaz her bir çocuğa koltuğunu bırakırken “Böyle kardeşçe, dostça yaşayalım, barış ve kardeşlik mesajlarımızı Mudanya’dan tüm dünyaya yayalım” dedi.

 

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, dünya çocuklarını ağırladı. TRT ve Bursa Valiliği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 40. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği, 40 ülkeden 800 çocuğun katılımıyla yapılırken, çocukların adresi bu kez Mudanya oldu. İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen şenlikte, Mudanya’ya gelen çocuklar, kendi ülkelerine özgü halk oyunlarını sergiledi. Şenlik kapsamında Macaristan, Şili, Irak ve Bangladeşli çocuklar, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, kendi ülkelerine özgü hediyeler verdi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, geleneği bozmayarak koltuğu çocuklara bıraktı. Her bir ülkenin çocuğuyla makamında fotoğraf çektiren Başkan Türkyılmaz, “Çocuklara bayram hediye eden başka bir lider daha yok. Bizlere bu günleri hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e binlerce kez teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bütün insanlar kardeştir, bütün dünyada barışın olması için elimizden geleni hep birlikte yapalım. Böyle kardeşçe, dostça yaşayalım. Barış ve kardeşlik mesajlarımızı Mudanya’dan tüm dünyaya yayalım” dedi. Başkan Türkyılmaz ziyaretin ardından çocuklara hediyeler verdi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık