Başkan Edebali ilçe esnafıyla kahvaltıda buluştu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle ilçe ekonomisine değer katan işletmecilere destek oluyor.

Başkan Edebali ilçe esnafıyla  kahvaltıda buluştu
  • 28 Şubat 2018, Çarşamba 14:33

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle ilçe ekonomisine değer katan işletmecilere destek oluyor.

Toplumun tüm kesimleriyle buluşarak yönetimde ortak aklı ilke edinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe esnafıyla bir araya gelerek şehrin kalkınmasında pay sahibi olan işletmecilerle istişarelerde bulunuyor. Gökdere bölgesi esnafıyla kahvaltı sofrasında buluşan Başkan Edebali, ilçede ekonomik yaşama değer katan işletmecilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Yıldırım’ı toplumun tüm kesimleriyle güç birliği halinde kalkındırmanın öncelikli hizmet politikaları arasında yer aldığının altını çizen Başkan Edebali, “Şehrimizin güçlenerek refaha ulaşmasının yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek adına ilçe ekonomisine önemli katkısı olan esnafımızın her zaman destekçisiyiz. Her alanda yaşanabilir Yıldırım’ı oluştururken, bunu topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Ortak aklın ışığında kalkınma hamlelerimizi sürdürürken Yıldırım ekonomisinin can damarı olan esnaf kardeşlerimizle de temasımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık