Başkan Akdemir'den, ‘hayırlı olsun’ ziyareti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Çağlayan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Akdemir'den, ‘hayırlı olsun’ ziyareti.
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 13:40

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Çağlayan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak için birlik beraberlik içinde çalışacaklarını belirterek; “Özellikle Mustafa Bey, kibar, beyefendi, genç ve dinamik biri. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Hep birlikte şehrimize çok güzel şeyler katacağımıza inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise; “Başkanımıza ve meclis üyelerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Şuanda ilçelerimizin kongreleri bitirildi. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Zonguldak’ımızın daha da yaşanabilir bir hale gelmesi için, sizlerin de huzurunda söz vermek istiyorum. Ortak gayemiz Zonguldak. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Gerek İl İlçe olarak, gerek Ankara ayağı olsun, herhangi bir proje de arkanızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık