Diyarbakır İl Başkanı Altaç‘dan bayram ziyaretleri

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar'a bayram ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır İl Başkanı Altaç‘dan bayram ziyaretleri
  • 18 Ekim 2013, Cuma 14:36

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar'a bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mesna Şimşek, Necla Uysan, Ahmet Ay ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Altaç, çözüm süreci ve demokratikleşme paketine değinerek, gelinen noktayı gittikleri her yerde anlattıklarını belirterek, sürecin kentte olumlu bir hava oluşturduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının süreçle ilgili düşüncelerinin çok önemli olduğunu, süreci de çok iyi analiz etmek gerektiğini vurgulayan Altaç, hükümetin sürece yönelik çok ciddi adımların attığını ve bölgeye yatırımların 'yağmur' gibi yağdığını kaydetti.

Altaç, Türkiye'nin demokratikleşmesinin önünün açıldığını belirterek, şunları söyledi:

"Geniş kapsamlı, beklenen bir çalışma bu. Yasal, siyasal, sosyal anlamda her şeyin önü açılmış oldu. Demokrasi, bu paketle güç kazandı. Partilerin güçlenmesi yönünde de kararlar var. Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform ve demokrasi açılımlarından ilkinin adımını attık. Ama bu paket ilk değil, son da olmayacak. Son 11 yıllık sürecin tabii bir sonucudur. Ülkemizi ve bölgemizi bütün sıkıntılarından kurtaracak bir pakettir. Türkiye’nin istikrarını güçlendiriyoruz."

Sayar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini ve açıklanan demokratikleşme paketini olumlu karşıladıklarını kaydetti.

Altaç, GGC ziyaret ederek gazetecilerin bayramını kutladı

GGC lokalinde gerçekleşen ziyarete Altaç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. GGC Başkanı Veysi İpek, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin yer aldığı bayramlaşma ziyaretinde konuşan Altaç, gazeteciliğin zor ancak önemli bir meslek olduğunu söyledi.

Altaç, bayramlaştığı gazetecilere başarılar diledi.

GGC Başkanı İpek de Altaç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık