Yerel iktidar Diyarbakır’da hizmet üretemiyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, "15 yıldır yerel iktidarın Diyarbakır'a hizmet üretemediğini düşünüyoruz" dedi.

Yerel iktidar Diyarbakır’da hizmet üretemiyor
  • 23 Kasım 2013, Cumartesi 14:27

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, "15 yıldır yerel iktidarın Diyarbakır'a hizmet üretemediğini düşünüyoruz" dedi.

Altaç, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'ı ziyaret edişiyle ilgili gösterdikleri ilgiden ötürü Diyarbakırlılar'a teşekkür etti.

Diyarbakır halkının gerek çözüm sürecine gerek siyasi gelişmelere ne kadar duyarlı olduğunu son yapılan mitinglerle gördüklerini kaydeden Altaç, Diyarbakır'da oluşacak algının Türkiye'nin, dünyanın her tarafına olumlu yansıyacağını belirtti.

Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine partilerinin katkı sunduğunu ifade eden Altaç, şöyle konuştu:

" 15 yıldır yerel iktidarın Diyarbakır'a hizmet üretemediğini düşünüyoruz. Diyarbakır'da yerelde bir çok sorunu 15 yıl önceki sorunla örtüşmektedir. 15 yıldır bir arpa boyu kadar yol alınamamıştır. Biz Diyarbakırlılar'ın buna mecbur olmadıklarını 2014 yerel seçimlerinde buna ilişkin tepkisini ve iradesini ortaya koyacaklarını düşünüyoruz. Diyarbakır'ın yerel sorunların imar kirliliğinden tutun, şehir kirliliğine kadar bir çok alanda eski görüntüsü şu anda da devam ediyor."

Aday belirlenme sürecini çok sıkı tuttuklarını, adayın isminin çok önemli olmadığını kaydeden Altaç, "Burada bir yarışı kazanmaktan çok Diyarbakır'a nasıl hizmet sunabiliriz, her alanda nasıl rahatlatabiliriz derdini taşıyoruz" diye konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık