Amasya Belediye Başkanını ziyaret ettiler.

Şehit Komiser Hüseyin Hatipoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu’ndan Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e Ziyaret

Amasya Belediye Başkanını ziyaret ettiler.
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:16

 Şehit Komiser Hüseyin Hatipoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hami Koyuncu, Müdür Yardımcısı Feride Kazancı, Türkçe Öğretmeni Metin Bulut, Öğrenci Temsilcisi Nisanur Göl ve okul içinde düzenlenen "Peygamber Efendimiz’e Mektup"  isimli yarışmada birinci olan Betül Kelkara Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

 

 Eğitimin geleceğimiz olduğunu, yatırımlarla ve hizmetlerle desteklenmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Belediyesi olarak eğitimin çıtasını yükseltmede katkılarının, gelen talepler doğrultusunda her zaman devam edeceğini ifade etti.

 

 "Peygamber Efendimiz’e Mektup"  isimli yarışmada birinci olan öğrenci Betül Kelkara’yı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen  Başkan Özdemir nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık