Kafaoğlu : 'Engelli Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanındayız'

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklama yaparak, tüm engelli vatandaşlarımızın gününü en içten dilekleriyle kutladı

Kafaoğlu :  'Engelli Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanındayız'
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 17:10

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklama yaparak, tüm engelli vatandaşlarımızın gününü en içten dilekleriyle kutladı.
Anlamlı günü bir güne sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Başkan Kafaoğlu Engelliler Gününe dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak gerektiğini hatırlatarak, her sağlam insanın potansiyel bir engelli adayı olduğunu söyledi. 

Engelli vatandaşların dertlerine derman, sorunlarına çözüm olmak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade eden Başkan Zekai Kafaoğlu “Toplumda engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir yaşam sürmeleri için her zaman yanlarında yer alacağız. Engelliler Günü engelli vatandaşlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, her birey gibi onların da kendi hayatlarını bağımsız ve iyi şartlarda yaşama hakkı elde edebilmeleri gibi hususlarda toplum, devlet ve hükümet yetkilileri nezdinde seslerini duyurmaları ve bu noktada farkındalık yaratılabilmesi açısından oldukça önemlidir. Toplum içerisinde önemli bir nüfusa sahip olan engelli vatandaşlarımızın çalışma hayatı, ekonomik, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları belediyemizin en önemli hedeflerindendir. Engelli vatandaşlarımızın topluma enjekte olabilmesi, sosyal yaşamda aktif bir şekilde rol alabilmeleri, ülkesine değer katabilmeleri adına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı sunmaktayız. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık