Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2017-2018 sezonu istişare toplantısı Bilecik Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  istişare toplantısı  gerçekleştirildi.
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 19:27

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2017-2018 sezonu istişare toplantısı Bilecik Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda; il protokolü, ilçe belediye başkanları ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile ilimizi çeşitli spor dallarında başarıyla temsil eden sporcular katıldı.

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, düzenlenen ASKF istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Şeyh Edebali Stadı ile Bozüyük ilçesindeki şehir stadıyla ilgili gerekli girişimlerde bulunulduğunu, yine merkezdeki sentetik sahanın ışıklandırılmasının kısa sürede yapılacağını belirtti.


Amatör spor kulüplerinin varlığının, kentin geleceğinde ortak bir karar alma anlamına geldiğini ifade eden Büyükakın, şunları söyledi: 
"Amatör spor bir gönül işidir. Belediyelerin amatör spor kulüplerine destek vermesi de kulüplerimizi harekete geçirecektir. Bireysel sporlarda da güzel başarılar elde ediliyor. Emek ve gayret gösterdiğiniz için hepiniz alkışı hak ediyorsunuz. Yokluk içinde çalışmalardan vazgeçmeyerek gayretle devam ettiğiniz için tekvandoda, karatede, halterde ve diğer dallarda başarılı olabiliyor. Bu sporcularımızın hepsi ayrı bir gurur kaynağı. Sporcularımız rol model olacaklar. Yaşam için spor hedefi koymalıyız. Spor tamamen yayılsın. Herkes sporun yaşam biçimi olarak görsün. Bunu başarmamız ne tesisle nede bir malzemeyle mümkün bu bir ruhla olur. Amatör spor amatör ruhla yapılır. Türkiye çok iyi gelişmeler kaydediyor, çok hızlı gelişiyor."


Belediye Başkanımız Selim Yağcı da yapılan tüm etkinliklerin, birliği, beraberliği ve kardeşliği geliştirdiğini dile getirerek, "Amatör Spor Kulüpleri 2017-2018 spor sezonu istişare toplantısı gerçekleştirdik. Amatör spor kulüplerimizin çok değerli temsilcileri ile bir araya geldik. Bu tür toplantılar kulüplerimizi tanıtma, yöneticilerimizi, başkanlarımızı tanıtma, birleştirme toplantıları. Bundan biz son derece keyif alıyoruz. Spor birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve kardeşliktir. Gerçekten bunların sporda yaşatılması lazım ve spor bir şehrin tanıtımı için en önemli araçtır. Biz başlangıçta Bilecik Belediyesi olarak bir sloganı ortaya koyduk. Dedik ki, "Hep birlikte daha iyiye, daha güzele" yaşayalım dedik ve bu zamana kadar bunun çalışması çabası ve gayreti içindeyiz. Spor kulüplerinin yöneticilerinin bir arada olması aramızdaki birliğini ve beraberliğin ne kadar önemli bir noktada olduğunu gösteriyor. Sporda kazanan her zaman olacak ama her zaman kazananın Bilecik'in geleceği olmasını canı gönülden arzu ediyoruz. Başta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nusret Tosun Bey olmak üzere tüm spor kulüplerimizin temsilcilerine, spor camiasına teşekkür ediyorum. Sporun temel anlayışından hareketle, birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü anlayışından hareketle tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun ise amatör spora gönül ve hizmet veren kent yöneticileri sayesinde kendilerini yalnız hissetmediklerini belirterek, gençleri kazanmanın ve sağlıklı nesiller yetiştirmenin yolunun spordan geçtiğine işaret etti.
Konuşmaların ardından amatör spor kulüp yöneticileri ile İşitme Engelli Bayan Futbol Milli Takım oyuncusu Özlem Aktaş ile halterde iki kez Türkiye şampiyonu olan Furkan Sertel ve Türkiye üçüncüsü Nihat Yel'e, Büyükakın ve protokol üyeleri tarafından ASKF flaması ve duvar saati hediye edildi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık