Belediye Sporun Haltercilerinden Efsane Ustaya Vefa

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in sahip çıkarak kulüp bünyesine kattığı halter takımı, geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nu andı.

Belediye Sporun Haltercilerinden Efsane Ustaya Vefa
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 23:30

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in sahip çıkarak kulüp bünyesine kattığı halter takımı, geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nu andı.  Başkan İrfan Dinç, “Kendilerine örnek aldıkları büyüklerini unutmayan bu gençlerimiz, ağırlığının üç katını kaldırarak dünya sporuna adını yazdıran Naim Süleymenoğlu’nun bıraktığı bayrağı layığı ile taşımaya devam edeceklerine şüphe yoktur.” diye konuştu.

Çankırı Belediye Spor Halter Takımı sporcuları, Naim Süleymanoğlu’nun ölümünden dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi. Antrenmandan sonra bir araya gelen genç halterciler, ustalarına vefa göstererek Türk Bayrağı ve “Kalbimizdesin” yazılı Naim Süleymanoğlu posteri açtı. Gençler, kendilerine örnek aldıkları Süleymanoğlu’nu anmak istediklerini belirterek “Bizim yolumuz, onun yoludur. Aynı istikrarı ve azmi göstererek ay yıldızlı bayrağımızı en tepelerde dalgalandırmaya devam edeceğiz. Aziz milletimizin adı da, şanı da ancak buna yakışır.” diye demeç verdiler. Antrenör Ömer Öz ise genç haltercilerini dünyaya nam salmış şahsiyetlerin tecrübeleri ışığında yetiştirmeye devam edeceklerini belirtti. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık