CHP’den STK’lara NEZAKET ZİYARETİ

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP İl Yönetimi sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP’den STK’lara NEZAKET ZİYARETİ
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 12:12

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP İl Yönetimi sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP İl Yönetimi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerin ilk durağı Atatürkçü Düşünce Derneği oldu. CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP heyetini, Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer karşıladı. CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ziyarette şunları dile getirdi. “Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz ve iş birliği içinde olmaya gayret göstereceğiz, sivil toplum kuruluşlarının öneri ve beklentilerini dinliyoruz ve bundan sonra daha da sık bir araya geleceğiz” dedi. Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

CHP heyetinin sivil toplum kuruluşları ziyaretlerindeki ikinci durağı Çorum Eğitim İş Sendikası Çorum şubesi oldu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP heyetini, Çorum Eğitim iş Şube başkanı İlhan Yaşar ve sendika yöneticileri karşıladı. Ziyarette CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi şunları dile getirdi. “ sivil toplum kuruluşları geniş bir yelpaze bunların en önemlilerinden biride sendikalardır. Örgütlü toplum güçlü toplumdur, bu sebeple sendikaları daha aktif ve faal görmek bizleri oldukça memnun ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi sivil toplum kuruluşlarıyla her daim iş birliği içinde oldu ve olmaya devam edecektir” dedi.  Çorum Eğitim iş Şube başkanı İlhan Yaşar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

CHP heyetinin sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin son durağı emek ve demokrasi platformu oldu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP heyetini, Çorum Eğitim Sen Şube başkanı Mustafa Gül ve sendika yöneticileri karşıladı. Ziyarette CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi şunları dile getirdi. “ Cumhuriyet Halk Partisi Çorum örgütleri olarak bugün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazlarından biridir. Örgütlü toplum güçlü toplum ve sendikalar toplumun bilinçlenmesi ve güçlenmesinde önemli bir rol üstleniyor, bizde bu sebeple sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi sivil toplum kuruluşları ile her zaman dirsek teması içinde ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini ve önerilerine hassasiyetle dinleyerek gereğini her daim yapmıştır” dedi. Çorum Eğitim Sen Şube başkanı Mustafa Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık