CHP BİR TEK OYUN DAHİ BOŞA GİTMESİNE İZİN VERMEYECEK

CHP BİR TEK OYUN DAHİ BOŞA GİTMESİNE İZİN VERMEYECEK

CHP BİR TEK OYUN DAHİ BOŞA GİTMESİNE İZİN VERMEYECEK
  • 20 Haziran 2018, Çarşamba 11:06

ADANA-  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, 24 Haziran seçimlerinde sandık ve seçim güvenliğini sağlamak için AKP ve MHP dışındaki tüm siyasi partilerle işbirliği yaptıklarının altını çizerek, “Yurttaşlarımızın kullanacağı her oyu koruyacağımızdan, hiçbir oyun boşa gitmeyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Hak, hukuk, adalet, daha çok özgürlük ve demokrasi isteyen yurttaşlarımız gönül rahatlığıyla oylarını kullanabilirler. Oyları korumak boynumuzun borcudur” dedi.

“BİR YANDAN ALAN BİR YANDAN SANDIK VE GEÇİM GÜVENLİĞİ ÇALIŞMASI”

24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak için yoğun bir tempoyla çalışan CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, hem parti örgütleri ve milletvekili adaylarıyla alan çalışmalarına katılıyor, hem de sandık ve seçim güvenliğini sağlamaya yönelik hazırlıkları sürdürüyor.

“SANDIK GÖREVLİLERİNİN TAMAMI EĞİTİM ALDI”

Av. Kozay’ın koordinatörlüğünde İl Eğitim Sorumlusu Halime Ünlü ve Parti Okulu eğitmenleri, bir tek oyun dahi boşa gitmemesi ve millet iradesinin sandığa doğru bir şekilde yansıması için Adana’daki 4 bin 545 sandıkta görev yapacak asil ve yedek sandık görevlilerinin tamamına çok kısa bir süre içerisinde eğitim verdi.

“YÜZLERCE GÖNÜLLÜ AVUKAT GÖREV YAPACAK”

Av. Kozay, “Sandık görevlilerimiz seçim sonuçlanana dek hiçbir şekilde sandıkları terk etmeyecek.  Oy kullanılan her okulda sandık görevlilerinden sorumlu bir kişi görev yapacağı gibi, Adana Barosu’na kayıtlı yüzlerce gönüllü avukat, gerek oy kullanımı gerekse oy sayımı sırasında meydana gelebilecek her türlü soruna anında müdahale edecek. Islak imzalı tutanakları alan görevlilerimiz anında akıllı telefonlarından sandık sonuçlarını İntranet sistemine girecek ve YSK’nın girdiği sonuçlarla anında karşılaştırma yapıp, yanlış girilen sonuçlara yine anında yasal olarak müdahale edeceğiz” diye konuştu.

“BİR TEK OY DAHİ BOŞA GİTMEYECEK”

16 Nisan referandumunda ve daha önceki seçimlerde yaşanan sorunların yaşanmaması için büyük bir titizlikle çalışan Av. Kozay, il örgütü olarak seçim ve sandık güvenliği için AKP ve MHP dışındaki diğer siyasi partilerle de işbirliği yaptıklarını da açıkladı. CHP Adana İl Örgütü’nün gerek referandumda gerekse öncesi seçimlerde ıslak imzalı tutanakların tamamını elde etme başarısı gösterdiğinin altını çizen Av. Kozay, “Halkımıza bir tek oyun dahi boşa gitmeyeceğinin güvencesini veriyoruz” diye konuştu.

“YURTTAŞIMIZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OYUNU KULLANABİLİR”

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı ve CHP’nin iktidarında Türkiye’nin tüm sorunlarının çok kısa bir süre içinde çözüleceğini dile getiren Av. Kozay, “Hak, hukuk, adalet, daha çok özgürlük ve demokrasi isteyen yurttaşlarımız gönül rahatlığıyla oylarını kullanabilirler. Kullanılan her oyu korumak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık