Erzincan Belediyesi tarafından Muharip Gazilerimize Çanakkale gezisi düzenlendi.

Erzincan Belediye Sarayı önünde toplanan Gazilerimiz Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halit Mutlu, Karabey Atıcı, gazi yakınları ve belediyemiz yetkilileri tarafından uğurlandı.

Erzincan Belediyesi   tarafından Muharip Gazilerimize Çanakkale gezisi düzenlendi.
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:47

Belediyemiz tarafından Muharip Gazilerimize ve yakınlarına yaklaşık üç günlük Çanakkale gezisi düzenlendi. Erzincan Belediye Sarayı önünde toplanan Gazilerimiz  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halit Mutlu, Karabey Atıcı,  gazi yakınları ve belediyemiz yetkilileri tarafından uğurlandı.

Yolculuk öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Kültürel faaliyetlerimiz kapsamında gazilerimizi ve yakınlarını Çanakkale’ye uğurluyoruz. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan kahramanca Savaşan ve gazilik gibi şerefli bir mevkiyi hak eden hemşehrilerimizin, manevi duyguların harman olduğu Çanakkale şehitliğimizi ziyaret etmeleri için bu geziyi düzenledik. Her vatandaşımızın mutlaka görmesi gereken on binlerce isimsiz kahramanı bağrında barındıran bu vatan toprağını ziyaret etmek, şehitlerimize bir Fatiha okumak gerektiği düşüncesi ile bu geziyi gerçekleştiriyoruz. Gazilerimiz bizim baş tacımız, onların her ihtiyacını karşılamak bizim için bir şereftir. Onlara hayırlı yolculuklar diliyorum. Ayrıca Geçen hafta Ankara’da gazilerimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık