Başkan Ercengiz itfaiye personeliyle bir araya geldi

İtfaiye Haftası nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Ercengiz itfaiye personeliyle bir araya geldi
  • 08 Aralık 2017, Cuma 16:46

Her yıl 25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Burdur Belediyesi Hizmet Kampüsünde düzenlenen kahvaltıya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül, Hasan Duygulu ile Belediye Birim Müdürleri ve itfaiyeciler katıldı.

İtfaiyeciler haftasını kutlayan Başkan Ercengiz, “Daha önce çok zor koşullarda hizmet veremeye çalışan İtfaiye personelimiz bugün daha iyi koşullarda, daha yeni alet, ekipman ve araçlarla hizmet ediyor. Gece-gündüz demeden çalışmalarınızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Sadece il merkezinde değil ilçelerimize de destek veriyoruz. Personelimizin çalışmalarından çok memnunum. Yeni araç ve ekipmanları da belediyemize kazandıracağız. Burada hem İtfaiye Haftası’nı kutlamak hem de başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlamak için bulunuyorum. Tüm personelimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” dedi.

İtfaiye Haftası nedeniyle Başkan Ercengiz, Endüstri Meslek Lisesi ve MAKÜ Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri ile birlikte Şeker Plajına 100 adet katalpa ve ıhlamur ağacı dikimi yapıldı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık