İletişime Dair Her Şey OSMEK’te

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (OSMEK) bünyesinde açılan diksiyon kursu, içeriğini genişletti.

İletişime Dair Her Şey OSMEK’te
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 17:34

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (OSMEK) bünyesinde açılan diksiyon kursu, içeriğini genişletti. Diksiyon kursuna kayıt yaptıran vatandaşlar, artık beden dili ve iletişim konularında da eğitim alarak iletişim konusundaki yeteneğini güçlendirebilecek.

OSMEK’in ilgi gören kurslarından biri olan diksiyon kursu, beden dili ve iletişim konularını da kapsayarak güzel ve doğru konuşmak, sağlıklı iletişim kurmak ve işlerine artı katmak isteyenlerin tercih ettikleri kurs olarak, artık çok farklı bir konseptle kursiyerlere hizmet verecek.

Kurs Eğitmeni TRT Seslendirme Sanatçısı Deniz Çevik, diksiyon-beden dili-iletişim kursunun 144 saatten oluştuğunu belirterek, “Okulda öğretilmeyen ancak iş hayatında fazlaca kullanılan bir ders. Çoğu insanın özgüven eksikliği var, nefes almayı bilmiyoruz. Ses nedir, nerden çıkar, nasıl bir şey bilmiyoruz. Öğrenmemiz lazım. İletişim, protokol, görgü, nezaket kuralları, satışta beden dili ve iletişim, diksiyon ile beden dili ve 144 saatlik bir kurs şeklinde olacak. Sertifikanın adı, ana dilde iletişim olacak ve içinde iletişime dair her konu yer alacak” diye konuştu.

Her Detayı Öğrenecekler

Kursiyerlerin eğitimlerde her detayı öğreneceklerini anlatan Çevik, “Diksiyona, iletişime dair her şeyiyle bilgi vereceğim. Kurslarımız Salı ve Perşembe günleri Soğanlı Kültür Merkezi, Çarşamba ve Cuma günleri de Ördekli Kültür Merkezi’nde olacak. Kursa 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir. Eğitim fakültesi öğrencilerinin yanı sıra mühendisler de geliyor. Mali müşavirler, avukatlar, pazarlama işinde çalışanlar bu kurstan faydalanıyor. Bu eğitimi herkesin alması lazım. Dolayısıyla bir sınır yok. Herkesin Türkçe’nin kurallarını öğrenmek için bu kursa gelmesi lazım” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık