Üsküdar'da Girişimcilik Engel Tanımıyor.

BEDENDER (Bedensel Zihinsel Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği) ile Üsküdar Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Girişimcilik Engel Tanımaz” adlı projenin açılış programı yapıldı.

Üsküdar'da Girişimcilik Engel Tanımıyor.
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 14:53

BEDENDER (Bedensel Zihinsel Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği) ile Üsküdar Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Girişimcilik Engel Tanımaz” adlı projenin açılış programı yapıldı. T.C İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen projenin sunumu, 13 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’te, Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Zekeriya Şanlıer ile Mete Yapıcı, Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Özlem Bağlar, BEDENDER Başkanı Zafer Doğan, girişimcilik ruhuna sahip çok sayıda engelli genç ve ailesi katıldı.

Programda konuşan Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, Belediyenin geliştirdiği ve tamamladığı projeleri anlattı. Proje isimleri değişse de amacın aynı olduğunu vurguladı, toplum olarak üzerimize düşen vazifelerden bahsetti.  Başkan Yardımcısı Şanlıer’e BEDENDER adına engelli gençlerimiz tarafından çiçek takdim edildi.

Program çerçevesinde Girişimcilik Engel Tanımaz projesi katılımcılara anlatıldı. Bu proje sayesinde gençlerin potansiyelini keşfetmek, kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak, meslek sahibi olup gelir elde etmelerini sağlamak için izlenecek güzergâh gösterildi. Engel tanımayan gençlere verilecek eğitimin çeşitliliği hakkında dinleyenlere bilgi verildi.

Sinevizyon gösteriminin ardından, Yaşama Sevinci Türk Halk Müziği Topluluğu davetlilere konser verdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık