Adana Yeni Bir Olimpiyata Ev Sahipliği Yapacak

Koç Fest düzenleme kurulu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Koç Fest’e 2006’da başladıklarını ifade eden Koç Holding Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel, üniversite gençleri ile müzik ve eğlence faaliyetlerinde bulundukları, her sene 8-10 üniversiteye gittiklerini söyledi.

Adana Yeni Bir Olimpiyata Ev Sahipliği Yapacak
  • 16 Mart 2018, Cuma 15:10

KOÇ FEST’E SOSYAL SORUMLULUK ALANI EKLEDİLER

Farklılaşmak adına Koç Fest’e sosyal sorumluluk alanı eklediklerini söyleyen Koç Holding Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel, üniversitelerde spor federasyonları ile bir araya geldiklerini,  2009’dan beri 57 farklı branşta 26 bin sporcunun lisanlı olarak yarıştığı üniversite resmi oyunlarına devam ettiklerini belirterek ‘’Koç holding olarak hem kış hem de bahar aylarında final yerimiz Adana oluyor. Adana’nın  ilgi alakası çok güzel. Adana’da bir olimpiyat havası yaratarak altı bin sporcunun yarışacağı bir spor faaliyeti düzenlemek istiyoruz’’ dedi.

‘’ADANA, MEDENİYET ÇITASINI YÜKSELTECEK’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın böylesi dev bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmasından kentin belediye başkanı olarak memnuniyet duyacağını ifade ederek Adana’nın sosyal, sportif faaliyetler ve kültürel etkinliklerle medeniyet çıtasını yükselteceğini aktardı.

Ziyaret sonunda Başkan Sözlü,  heyete Adana’yı temsil eden bir takım hediyeler takdim etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık