Başkan Türkyılmaz'dan Büyükşehir'e 'İlaçlama' Çağrısı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuyla ilgili Mudanyalılardan gelen şikayetler üzerine Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırdı.

Başkan Türkyılmaz'dan Büyükşehir'e 'İlaçlama' Çağrısı
  • 12 Haziran 2018, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuyla ilgili Mudanyalılardan gelen şikayetler üzerine Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırdı. İlaçlama hizmetinin, yasa gereği Büyükşehir Belediyesi tarafından tek elden yürütüldüğünü belirten Başkan Türkyılmaz, vatandaşların ilaçlamayla ilgili talep ve şikayetlerini 716 11 66 numaralı telefona iletebileceğini söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaz aylarında halk sağlığını tehdit eden en önemli faktörlerden biri olan karasinek ve sivrisinek artışı ve ilaçlama çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Sinekle mücadele çalışmalarında yetkinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesi nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, sık sık ilaçlamayla ilgili şikayet telefonları aldıklarını söyledi. İlaçlama hizmetinin, Büyükşehir Belediyesi tarafından tek elden yürütüldüğünü hatırlatan Başkan Türkyılmaz, Büyükşehir’i göreve davet ederken, vatandaşların ilaçlama ilgili talep ve şikayetlerini 716 11 66 numaralı telefona iletebileceğini belirtti.  

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık