• 13 Mayıs 2020, Çarşamba 3:05
ALİBEKTAN

ALİ BEKTAN

Corona 1957'de Planlandı..

ABD göklerinde UFO’ların görülmesinin ardından 1948 yılında Roswell’e düşen UFO’dan bir canlı 17 tane de cansız Uzaylı cesedi ele geçirildi.1950’li yıllarda ABD ile beraber Dünya Gezegeni bir UFO salgınına hedef oldu. ABD’de binlerce olay da UFO’ları görenlerin sayısı 100 binlerce kişileri bulmuştu. Birçok olaya tanık olanlar ise toplumun bilgili ve sözüne güvenilen insanlarıydı. ABD Hükümeti düşen UFO’ları bulduktan sonra gizli Üslere götürüp incelemeye başladı. Amaç teknolojiyi ele geçirmekti.

ABD Başkanı Eisenhower 20 Şubat 1954 tarihinde Uzaylılarla görüştükten sonra çalışmalar için çeşitli gizli projeleri başlattı. 1957 yılında en büyük beyinlerin katılımıyla bir Sempozyum düzenledi. 2000 yılından sonra Dünya’nın kendi kendine, aşırı artan nüfusa ve insanın çevreyi istismar etmesine bağlı olarak, Tanrı’nın veya Uzaylıların herhangi bir etkisi olmaksızın yok edeceği sonucuna vardı.

Başkan Eisenhower gizli bir emirle, Jason Kardeşleri’ne bu senaryoyu araştırma ve bulgularından hareketle tavsiyelerde bulunma emri verildi. Jason Cemiyeti, bulguları onayladı. Ve tane Alternatif adı altında devlete üç tavsiyede bulundu. Bu tavsiyeler şunlardı:

Alternatif-1: Nükleer Silahların ve Aygıtların, atmosferde ısının ve kirliliğin çıkabileceği delikler açılmasında kullanılması. (1958 yılında Haarp Projesi başlatıldı).

Alternatif-2: Bilgili Üst Düzey insanların ve meslek sahiplerinden oluşan insan ırkının devam edeceği muazzam bir yeraltı şehir ağı kurmak. İnsanlığın geri kalanı, gezegenin yüzeyinde başlarının çaresine bakmaları için bırakılacaktı. Bu alternatif kabul edildi ve zamandan bu yana geçen sürede yeraltı şehirleri inşa edildi. Bu düşünce Hollywood filmlerinde işlenmeye devam ediyor.

Alternatif-3: Uzaylıların kullandığı geleneksel teknolojiyi, seçilmiş azınlığın Dünya’yı terk edip dış uzayda koloniler kurması için kullanması. Bu planda kod adı Adem olan: Ay ile Kod adı: Havva olan Mars gezegeni ön planda geliyordu. Son yıllarda ise Dünya’ya 20 ışık yılı uzakta olan Gliese-581 gezegeni ön plana çıkıyor. Dünya’dan 6 kat büyük ve yaşam şartları uygun. Doğa ve atmosfer ile birlikte sıcaklık 0-40 derece arasında değişiyor.

Alternatiflerin üçü de Dünya nüfusunun büyümesini yavaşlatacak veya kontrol altına alacak ölümcül mikropların yayılmasını içeriyor. Doğum Kontrolü, Aids, Ebola-Sars-Mers-Kuş Gribi ve Domuz Gribi gibi mikroplar bunun için çıkarıldı. Bunların içinde en etkilisi ise Corona Virüsü oldu. Bu da Laboratuarda mutasyona uğratılan virüs’tür.

Dünya Ekonomisini kontrol eden Küreselciler insanlık üzerinde Tanrıcılık rolünü oynarken, baş destekçileri ve bu programın başındaki herif Bill Gates’tir.

Jason Kardeşler Cemiyeti’nin tekliflerini ABD ve Rusya kabul etmedi. Fakat 2 ve 3’cü Alternatifler için başlama emrini verdiler. Rusların çalışmaları pek fazla bilinmezken, ABD çalışmaları daha çok biliniyor. 1 Alternatif içinde gizli proje HAARP’ı başlatan ABD oldu. TESLA’ nın projesi yani HAARP ile doğal afetler ve depremler başlatan silaha ABD ile beraber Rusya da sahip oldu.

Jason Kardeşler Örgütü ise ABD’de Atom Bombası yapımından Filedelfiya Deneyine kadar birçok gizli projede çalışmış gruptur. İlluminati de, Rockefeller Ailesinin kontrolünde olan bir cemiyettir.

http://www.bursaarena.com.tr/corona-1957-de-planlandi-makale,4530.html


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık