Belediye Başkanı Cafer Özdemir’in Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mesaj yayınladı

Belediye Başkanı Cafer Özdemir’in  Öğretmenler Günü Mesajı
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:37

Amasya  Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

 “Öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr insanları, öğretmenlik de bu dünyanın en kutsal mesleklerinden biridir. Öğretmen; bir çocuk için, anne kadar sıcak ve şefkatli, baba kadar güvenilir ve koruyandır. Dünya için, karanlıkların sönmeyen ışığı, cehaletle savaşın en keskin kılıcıdır. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Her zaman büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz, millet olarak ulaştığımız seviyenin de mimarlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık