Germencik danışma meclisi toplandı

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, ''Aydın'da büyükşehir dahil, 17 ilçe belediye başkanlığını alacağız'' dedi.

Germencik danışma meclisi toplandı
  • 11 Şubat 2013, Pazartesi 13:13

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, ''Aydın'da büyükşehir dahil, 17 ilçe belediye başkanlığını alacağız'' dedi.

Kılınç, AK Parti Germencik'te danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Aydın'ın büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşmasının büyük bir şans olduğunu ifade etti.

Büyükşehir olmanın avantajlarını sinevizyon gösterisiyle anlatan Kılınç, muhalefet partilerine mensup kişilerin gittikleri ilçelerde, belde ve köylerde vatandaşları yanlış bilgilendirdiklerini söyledi.

Kılınç şöyle konuştu: ''Muhalefet bilinçsizce büyük şehrin, büyük zarar vereceğini söylüyor. Ama biz iktidar olarak her gittiğimiz yerde, en ince detaylarına kadar bilinçli bir şekilde büyükşehir yasasının ne kadar Aydın için büyük bir şans olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Seçim sürecine girdik. Biz adaylarımızı kendimiz belirlemeyeceğiz. Aday adaylarımız kendileri meydana çıkacaklar. Düğün, dernek, cemiyetleri dolaşacaklar. Halkın arasına karışacaklar bizde halka soracağız. Hangi aday adayını istediklerini halkımız belirleyecek. AK Parti olarak seçimlerde çok iddialıyız. Aydın büyük şehir belediye başkanlığı ve Aydın'ın 17 ilçe belediye başkanlığını alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.''

Didim İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın şubat ayı danışma toplantısı yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıdaki konuşmasında, Aydın'ın büyükşehir belediyesi olacağını hatırlatarak, ''Daha iyi şartlarda yaşamak için atılmış bir adımdır'' dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç da Büyükşehir Belediyesi Kanunu anlattı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık