Başkentliler Eymir seferlerinden memnun.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda başlattığı Eymir Gölü’ne EGO otobüsleriyle toplu ulaşım uygulaması, ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.

Başkentliler Eymir seferlerinden memnun.
  • 09 Mayıs 2018, Çarşamba 0:00

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda başlattığı Eymir Gölü’ne EGO otobüsleriyle toplu ulaşım uygulaması, ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.

        Başkentlilerin özellikle hafta sonları uğrak noktalarından biri olan Eymir Gölü’ne konulan toplu ulaşım seferleri sayesinde ulaşım çilesi de çözüme kavuşmuş oldu.

EYMİR GÖLÜ SEFERLERİNİN İLK YOLCULARI

        Eymir Gölü’nün el değmemiş, bol oksijenli doğasında vakit geçirmek isteyen Başkentliler, otobüs seferlerinin başladığı 5 Mayıs tarihinden itibaren Eymir’e gitmenin keyfini yaşadılar. 

        Ulus Eski Meclis önünden “112 numaralı” hat ile başlayan otobüs seferleri   hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftanın her günü 07.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Eymir Gölü’ne gitmek isteyen Başkentliler,  “Ulus-Kızılay-Eymir ” güzergâhında bulunan duraklardan her iki saatte bir kalkan otobüslerle ulaşımlarını sağlayabiliyorlar.

BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR

Hattı kullanmaya başlayan Başkentliler, otobüs seferlerinin başlatılması konusunda ilk müjdeyi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya da teşekkür ettiler.

Eymir Gölü’ne seyahat etmenin keyfini yaşayan 7’den 70’e tüm vatandaşlar duydukları memnuniyeti, “Arabamız olmadığı için bu doğa harikası yere gidemiyorduk. Toplu ulaşım sayesinde biz de hafta sonlarını artık burada geçirebiliriz” sözleriyle dile getirdiler.

ORTAK AKIL ÜRÜNÜ

 Başkan Tuna’nın “Ortak Akıl” ilkesiyle başlattığı kampanyayı desteklediklerini belirten vatandaşlar, “Şimdi tek otobüsle ve tek seferde Eymir Gölü’ne gidebiliyoruz. Arabası olmayanlar için bu hat gerçekten bir ihtiyaçtı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve EGO yetkililerine teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetlerinin devamını diliyoruz” dediler.

          Eymir Gölü’ne otobüs seferlerinin başlatılmasından en çok Başkent’te okuyan öğrenciler sevinirken, “Biz Eymir’e ilk defa gidiyoruz. Öğrenciyiz ve normalde aracımız olmadığından gidemiyorduk. Toplu ulaşım seferlerini başlattığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

EYMİR GÖLÜ GÜZERGAHI

        Ulus’tan başlayan ve Eymir Gölü 2. Giriş’te sona eren seferlerden yararlanmak isteyen Ankaralılar, “112” numaralı EGO otobüslerine şu güzergah üzerindeki duraklardan binebilecekler.

  • Ulus,
  • Sıhhiye,
  • Kızılay,
  • İnönü Bulvarı,
  • Konya Yolu,
  • Ahlatlıbel-İncek Kavşağı,
  • Gölbaşı,
  • Eymir 1. Giriş,
  • Polis Akademisi,
  • Yaylabağ Mahallesi
  • Eymir 2. Giriş 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık