Çankırı Belediyesi Kışa Hazır

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış mevsimine yönelik hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Çankırı Belediyesi Kışa Hazır
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 23:36

Kış sezonunun başlamasıyla oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşın Çankırı Belediyesi, malzeme ve donanımlarını yeniden gözden geçirip eksiklikleri gidererek 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde hazırlık ve planlama gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, kentsel dönüşüm ve yapılaşmanın yoğun olarak devam etmesi sebebi ile yılsonuna iskân ruhsatı alan bina sayısının çoğaldığını ve iskânın başladığı binalarda kaldırım, asfalt ve altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. Bu kapsamda; Fatih Mahallesi Yapraklı Yolu, Buğday Pazarı Mahallesi Şehit Uğur Koç Caddesi, Şehit Selim Çelikel ve Gül Sokaklar ile Aksu Mahallesi Mahi Sokak, Hastane Sokak, Yenimahalle Yunus Emre Caddesi başta olmak üzere tretuar çalışmaları tamamlanarak asfalt yama çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Dinç, ayrıca, kar ve buzlanmaya karşı zamanında müdahale etmek, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve ulaşımın aksamaması için gerekli önlemleri alarak yaklaşık 200 ton kaya tuzu stokladıklarını da belirtti.

Kış döneminde ilimizdeki diğer kurumlar (İl Trafik, Jandarma, Karayolları, İl Özel İdare) koordinasyonunda herhangi bir problem yaşanmaması için Belediyenin de katılımı ile Valilik bünyesinde toplantı düzenlendi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;  iki adet kar küreme aracı, 4 adet kazıcı yükleyici kepçe, 2 adet yükleyici, 2 adet greyder ve 70 personel ile hazır bekledikleri ve olumsuz hava koşullarına karşı gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık