AKSU’DA CHP’YE DEMOKRASİ DERSİ

Aksu ve Gazipaşa’da seçimleri kazanan Belediye başkanları mazbatalarını alarak, dualarla görevlerine başladı.

AKSU’DA CHP’YE DEMOKRASİ DERSİ
  • 08 Nisan 2014, Salı 11:22

Aksu ve Gazipaşa’da seçimleri kazanan Belediye başkanları mazbatalarını alarak, dualarla görevlerine başladı. Gazipaşa’da düzenlenen devir teslim törenine tıpkı Antalya Büyükşehir Belediyesinde olduğu gibi hiçbir CHP’li katılmazken, Aksu’da bir önceki belediye başkanı İsa Yıldırım törene katılarak yeni başkana başarılar diledi. Yıldırım yaptığı konuşma ile adeta CHP’lilere demokrasi dersi verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, parti rozetlerini belediyenin kapısında bıraktıklarını, oy veren vermeyen tüm Antalyalılara en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını kaydetti.

Gazipaşa ve Aksu ilçelerinde seçimleri kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi adayları mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Her iki ilçede düzenlenen devir teslim törenleri yoğun ilgi nedeni ile miting havasında geçti. Törenlere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Akparti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve eski Milli Futbolculardan Tanju Çolak da katıldı.

Aksu’da düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Aksuda yeni bir dönem başlıyor. Aksu’nun yeni projeler ve hizmetler ile tanışacağı bir dönem başlıyor. Mazeret dönemi bitiyor. Çözüm dönemi başlıyor. Bundan sonra mazeret yok.” dedi. Verdiği her sözü yerine getiren bir siyasetçi olduğunu dile getiren Türel “Seçimden önce sizlere sunduğumuz taahhütlerimiz sizlere sunacağımız hizmet projeleri haline dönüştü.” şeklinde konuştu.

PARTİ ROZETLERİMİZİ BELEDİYENİN KAPISINA ASTIK

Hizmetlerinde kendilerine oy veren vermeyen gibi bir ayrım yapmayacağını dile getiren Türel, “Seçim dönemi bitmiştir. Bize oy veren oy vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrindeyiz, hizmetindeyiz. Neresi bize daha çok oy verdi, neresi bize daha az oy verdi hesabı yapmadan, burada herkesi kucaklayarak, herkese eşit hizmet götürerek, artık parti rozetlerimizi belediye kapısında bırakarak hizmet edeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin.” ifadelerini kullandı.

İSA YILDIRIMDAN DEMOKRASİ DERSİ

Aksu’da düzenlenen törene bir önceki Belediye Başkanı İsa Yıldırım da katıldı ve yeni başkan Halil Şahin’e başarılar diledi. Türel ve Şahin ile birlikte vatandaşları selamlayan Yıldırım’ın bundan sonra yeni bir dönemin başlayacağını, Aksunun alacağı hizmetlerin kendilerini de mutlu edeceğini belirtti. Aksu’nun aksine Gazipaşa’da seçimi kaybeden CHP’liler devir teslim törenine katılmadı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı devir teslimine de katılmayan CHP’liler tepki çekmişti. AK Partililer 2009 yılında devir teslim törenine katılan Menderes Türel’e yapılan saldırıyı hatırlatarak “katılsalardı biz onlara karanfil verirdik. İsa Yıldırım’ı bağrımıza bastığımız gibi onları da basardık. CHP’nin öğreneceği çok şey var.” yorumu yaptı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık