Bursa Büyükşehir'in panelinde 'kadın,hak ve adalet' konuşuldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla düzenlenen ‘Kadın, hak ve adalet’ panelinde, kadının toplumdaki önemine dikkat çekildi.

Bursa Büyükşehir'in  panelinde 'kadın,hak ve adalet' konuşuldu
  • 08 Mart 2018, Perşembe 19:23

– Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kadın, hak ve adalet’ panelinde kadının önemine işaret ederek, kadınların üstlendikleri tüm görevleri başarıyla yerine getirdiklerini söyledi.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kadın, hak ve adalet’ konulu panel, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık Salonu’nda yapıldı. Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan kamu spotunun gösterimiyle başlayan panele Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, programın açılışında yaptığı konuşmada, kadınların toplumun en önemli üyeleri olduğunu söyledi. Kadınların, her alanda, her meslek gruplarında önemli görevleri başarıyla yürüttüklerini belirten Aktaş, hem eş, hem anne olan kadınların özel ve daha değerli olduğunu kaydetti. Panelde de Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak, Avukat Nevin Palacıoğlu Canbaz ve İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, kendi mesleki yaşamlarından örnekler vererek kadının toplumdaki yeri ile ilgili anekdotlar paylaştı, hakları konusunda kadınları bilgilendirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık